Onderwerpen

Overstapweken United Consumers

De overstapweken bij United Consumers zijn van start gegaan. Van 17 September t/m 1 November ontvang je een overstapbonus van €160,00 bij een 3-jarig vast Energie contract.

United Consumers

United Consumers levert 100% windenergie afkomstig uit verschillende landen uit Europa. Zo kwam United Consumers in 2020 voor 33% aan windenergie uit Spanje, 24% uit Italië en 19% van de energie uit Noorwegen.

Vast Energietarief

Bij een vast energietarief verandert het tarief niet tijdens de loopduur van het contract. De prijzen liggen gedurende het contract vast waardoor je altijd hetzelfde tarief betaald per kWh stroom en M3 gas. Met een vast energietarief ben je beschermd tegen grote prijsstijgingen maar profiteer je niet van prijsdalingen.

Het laatste Energienieuws

Nieuws

Help met de verduurzaming in Nederland

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland heeft geleid tot een forse prijsstijging van de energie in Nederland. Besparen op energie kan meehelpen aan het milieu en aan jouw portemonnee, maar ook aan het

Lees Verder
Nieuws

Hoeveel stroom verbruikt een Jacuzzi?

Een jacuzzi in je eigen tuin is hartstikke luxe en lang niet iedereen kan erover meepraten. Hoeveel stroom verbruikt een jacuzzi nou eigenlijk en is het daadwerkelijk een grootverbruiker? Een onderzoek van NU.nl

Lees Verder