Budget Energie

Vergelijk Energieleveranciers

Vul je postcode en huisnummer in en vergelijk alle energieleveranciers

Energieleverancier Budget Energie

Budget Energie is een onderdeel van Budget Thuis. Meer dan een miljoen mensen maken al gebruik van groene stroom en gas bij Budget Energie waardoor Budget Energie tot top 4 energieleverancier behoort. 100% groene stroom staat centraal bij Budget Energie. De stroom die wordt geleverd is 100% groene stroom en bestaat uit biomassa, waterkrachtenergie en bijvoorbeeld windenergie. Zowel privé als zakelijk kun je je energiecontract afsluiten bij Budget Energie. 

Budget Thuis heeft naast Budget Energie ook Budget Mobiel en Budget Alles-in-1. Hierdoor is het mogelijk om naast je energie ook je mobiel, internet, tv en bellen bij dezelfde leverancier te houden. Door verschillende producten van Budget Thuis te gebruiken is het mogelijk om korting te krijgen van 5 euro tot 30 euro per maand.

Contactgegevens

Adres

Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

Telefoon

020 – 205 55 555

Telefoon
tijden
Werkdagen
09:00 – 16:00  

Website

Kortingen Budget Energie

Je kunt bij Budget Energie rekenen op leuke combikortingen als je producten gaat combineren met mobiel en alles in één van Budget Thuis. Dit kan tot wel 100 euro per jaar zijn en soms tot wel 150 euro per jaar. Een mooi bedrag wat je dus snel kunt verdienen als je hier een energiecontract afsluit.

Je kunt zelf je voordeel berekenen bij Budget Energie. Dit kan door je postcode en huisnummer in te voeren, je huidige jaarverbruik (stroom in kWh en gas in m3). Ook kun je aangeven of je een dubbele meter hebt of niet.

Ook op je zakelijke energiekosten kun je besparen. Dit is geschikt voor ZZP en MKB en dan kan overstappen naar Budget Energie tot wel honderden euro’s per jaar besparen.

Termijnbedrag Budget Energie

Je betaalt iedere maand een termijnbedrag, dit bedrag hangt af van hoeveel energie je per maand verbruikt. Dit kan van tevoren worden bekeken en dan weet je per maand waar je ongeveer aan toe bent. Soms verbruik je meer en dan betaal je naderhand wat bij, en soms verbruik je minder en kan dat verrekend worden met een andere maand of je krijgt aan het einde van het jaar misschien nog wel geld terug.

Voorwaarden Budget Energie

Voordat je een energie contract af gaat sluiten kun je de voorwaarden het beste doornemen. Daarin staan de kosten, de looptijd, opzegtermijn e.a. zaken waar je van op de hoogte moet zijn als je bij Budget Energie een contract afsluit. Er staat in wat je van hen mag verwachten en wat ze van jou verwachten.

Klantenservice Budget Energie

De klantenservice staat voor je klaar als je bijvoorbeeld je termijnbedrag wil aanpassen, of je wil je meterstanden doorgeven of gegevens wijzigen (als je bent verhuisd bijvoorbeeld). Je hebt een speciale pagina op de site van Budget Energie met veel gestelde vragen en antwoorden. Deze kun je op je gemak doornemen en als je vraag er niet bij staat kun jij zelf contact opnemen met de Budget Energie klantenservice. 

Opzeggen contract Budget Energie

Als je klant bent bij Budget Energie en je wil je contract opzeggen, dan kan het zijn dat je een boete krijgt. Als je een contract hebt met vaste looptijd, dan kan een opzegboete in rekening worden gebracht, de hoogte wordt vastgelegd aan de hand van de richtlijnen van de Autoriteit Consument en Markt.

Tarieven Budget Energie

Bij Budget Energie kun jij verschillende tarieven kiezen als het over energie en gas gaat. Er zijn in totaal drie pakketten waar je uit kunt kiezen:

  • Variabel, dit is een lage prijs en volop flexibiliteit. Je hebt hierbij altijd actuele tarieven, het is maandelijks opzegbaar en je hebt 100% groene stroom.
  • 1 jaar vast, dan heb je een jaar zekerheid van een lage prijs. Je krijgt tot 100 euro korting en 100% groene stroom.
  • 3 jaar vast, dan heb je drie jaar zekerheid van een lage prijs. Je krijgt tot wel 150 euro korting en je hebt 100% groene stroom.

Bij ieder energie pakket heb jij de mogelijkheid om het te combineren met andere producten van Budget Thuis en daar krijg jij per maand 5 euro korting krijgen.

Als je een nieuw energiecontract wilt, maar je twijfelt over iets dan kunnen medewerkers van Budget Energie met je meekijken. Een van de adviseurs zal dan contact met je opnemen om na te gaan wat de beste optie voor je specifieke situatie is.

Je hebt de mogelijkheid om ook gas te kiezen voor een blijvend lage prijs. Je betaalt ook een blijvend laag tarief voor het gas. Energie terug leveren is ook nog een optie, dit kan bijvoorbeeld met zonnepanelen.